Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


(91)Gyermeknap

az óvodában

 

2012. 05. 31.tn_dscf4971.jpg

 

Egész nap változatos programok várták a gyerekeket az óvodában; volt arcfestés, rendőr-bemutató, ugrálóvár, koncert, érdekes játékok, tűzoltóautó, szóval minden, ami örömet okozhat a lurkóknak :)

A gyerkőcök 1-1 lufival érkeztek az oviba, ez volt a "belépő" erre a különleges napra. Délelőtt rendőrök érkeztek, mindenki megcsodálhatta az egyenruhájukat, a motorokat, közben színesedett a gyerekek arca is, Batman, pillangó, virág, Pókember, vagy bármi színes, érdekes figura került minden pofikára :)

tn_dscf4996.jpgDélután gyerekdalokból és rajzfilmslágerekből álló koncertet hallgathattak a gyerekek és a szülők is, és akinek a hallgatás nem volt elég, ők táncolhattak is ;) A kicsik vígan ropták, aki ismerte a dalt, hangosan énekelte, és remek hangulat lett. A koncert után kezdődött a szülők éltal vezetett játék, ahol különböző ügyességi feladatokat teljesíthettek az ovisok és akár a testvérek is, amiért pecsét járt, a pecsétekért pedig édesség vagy matrica. Izgatottan szaladtak e gyerekek egyik feladattól a másikhoz, boldogan dicsekedtek a megszerzett pecsétekkel, majd választottak remek ajándékokat. A feladatok között volt célbadobás, horgászat, párkeresés, libaetetés, kirakózás is.

Közben megérkeztek a tűzoltók is. Akinek kedve volt, felkapaszkodhatott a gyönyörű piros autóra, felpróbálhatta a tűzoltósisakot, kipróbálhatta, milyen tűzoltóslagot húzni.

És akinek még ez sem volt elég, azok ugrálóvárazhattak. Ki is használták a gyerekek a lehetőséget, a vár sosem volt üres :)

Remek délután volt, ismét nagyon jól éreztük magunkat!

 

A mappában található képek előnézete (91)Gyermeknap

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.