Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


(1)Délután a Maci csoporttal

Kertészkedős, bográcsozós délután a Maci csoporttal

2011. október 14-én összefogtak a szülők, óvó nénik és gyerekek, hogy egy kis munkával és sok szórakozással elvégezzünk némi őszi munkát a kertben. Lelkes apukák kiásták a kiszáradt fatönköket, a helyükön keletkezett gödröt a gyerekek betemették, a talajt elegyengettük.

Közben főtt a babgulyás a bográcsban, a "töki pompos" sült a sütőben. A munka végeztével együtt ettük meg ezt a remek lakomát.

Szóval szuper délután volt

 

 

A fényképeket itt nézheted meg,vagy klikk: Képgaléria - Délután a Maci csoporttal!

 

A mappában található képek előnézete (1)Délután a Maci csoporttal

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

40 Ways to Earlier small Your Blood Load

(AScuttthem, 2018.10.12 01:37)

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-feminin-lyrics/

Your Guide To Blood Apply pressure on Numbers

(AScuttthem, 2018.09.27 16:33)

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/does-tadalafil-show-up-drug-tests/